Om Angeltoft

Velkommen til Angeltoft lige midt i Ramsømagle landsby.

Vi har mange dejlige muligheder og oplevelser parat til dig midt i hjertet af Sjælland. Vi har marker og landbrug som nærmeste nabo sammen med de andre stråtækte ejendomme i landsbyen.

Bed and Breakfast afdelingen er en længe, som er opført i midten af 1980'erne men i original landlig stil. Resten af gården går tilbage til midten af 1700-tallet med løbende renovering og vedligehold af bygninger mv. med respekt for den gamle idyl. Bl.a. kan man se de gamle "tremme" huller i hovedbjælkerne fra dengang der var stald i hver sin ende af hovedbygningen. Der er 2 udlejningsværelser med fælles toilet og bad. Der er adgang til spise/pejsestue, køkken-alrum, opholdsstue.

Klik her for mere info vedr. B&B

I baghaven holder vi især af naturen, da vi har indrettet stedet med shelter, bålplads, vildmarksbad mv. Naturen og friluftslivet er en stor del af vores liv, og det vil vi gerne dele med alle vores gæster.

Klik her for mere info vedr. shelter.

Blomsterværkstedet har været brugt som værksted i mange år. Tidligere var der tømrer- og snedkerværksted, men er nu bygget om til blomsterværksted og gårdbutik med lokal islæt, håndværk, brugskunst og andre skønne ting og sager. Har du brug for lidt til værtindegaven eller inspiration til højtiderne, så kig forbi. Er det blomsterdekorationer til din næste fest, så klik på blomsterværksted og se mere om mulighederne for bestilling.

Klik her for mere info vedr. blomsterværksted og dekorationer

Vil du/I/dit firma/bestyrelse eller andet afholde kursus eller seminar i forbindelse med overnatning på Angeltoft, så er der også mulighed for det. Har du, din familie, din bestyrelse, dit udvalg, din virksomhed brug for en kombi pakke med friluftsliv, events, oplevelser til fællesskab og netværk samtidig med, at I kan arbejde sammen i et mødelokale med undervisningsmuligheder og købe lækker forplejning mv.?

Klik her for mere info vedr. kurser, seminar og konsulent

Vi er en familie på fire personer samt en kat. Mikkel, Kristina, Peter og Helle. Vi har altid nydt at bo på landet med udsigt til markerne og bruge vores matrikel til at få luft i lungerne og græs under tæerne.

Helle sørger for gården og oplevelserne i dagligdagen for alle kunder og gæster. Peter hjælper til med mange af de praktiske håndværksmæssige istandsættelser og reparationer. Mikkel og Kristina passer deres skole og hjælper til med at få det hele til at hænge sammen, hvis tiden er knap. Alt i alt er vi en familie, som elsker vores gård og ejendom og vil gerne byde jer velkommen til at opleve atmosfæren. Har du brug for lige lidt ekstra til dit ophold, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange kombi løsninger, som kan lade sig gøre med både gode naboer, samarbejdspartnere og oplevelser i nærområdet. 

I hjertet af Sjælland og verdens navle er Ramsømagle! Området byder på mange oplevelser såvel som friluft, natur, events, storbykultur, museer, musik mv. Vi har samlet en lang række link til mange oplevelser og muligheder på siden "links og oplevelser"