Feriehus – lejlighed

Feriehus - lejlighed

Vores feriehusudlejning består af i alt 3 værelser (de to er sammenhængende) med god plads til den store familie - dine/mine/vores børn - børn, forældre og bedsteforældre mv. dog max. 8 personer samt 2 børn/baby max. 3 år. Der er tv stue, spiseplads til 8-10 personer, fuldt udstyret køkken, adgang til terrasse med havemøbler. Der kan yderligere købes adgang til brug af vildmarksbad, som er skønt både sommer og vinter, på varme dage og regnvejrsdage.

Rengøring er ikke inkl. i feriehus/lejlighed, men kan tilkøbes. Uden tilkøb af rengøring forventes det, at værelserne er ryddet for skrald mv., er fejet/støvsuget og sengetøj er taget af dyner, puder mv. Gulve i fælles opholdsrum er fejet/støvsuget, skrald er tømt ud, alle bordflader er tørret af, komfur m.v. i køkken er rengjort, badeværelse er ordnet.

Hele B&K afdelingen kan lejes for minimum 3 dage/2 overnatninger max. 14 dage. For pris og tilgængelighed kontakt os direkte på: bedandbreakfast@angeltoft.dk eller brug formularen længere nede på denne side.

For oplevelser i nærheden af Angeltoft se mere på: links og oplevelser 

Feriehus

2-3 dage
max. 8 personer
1500 kr.
pr. overnatning
4-6 dage
max. 8 personer
1350 kr.
pr. overnatning
1 uge (7 overnatninger)
max. 8 personer
7500 kr.
pr. uge

Booking kalender