Kursusophold – seminar – konsulent

Kurser - konsulent

Vil du/I/dit firma/bestyrelse eller andet afholde kursus eller seminar i forbindelse med overnatning på Angeltoft, så er der også mulighed for det.

Har du, din familie, din bestyrelse, dit udvalg, din virksomhed brug for en kombi pakke med friluftsliv, events, oplevelser til fællesskab og netværk samtidig med, at I kan arbejde sammen i et mødelokale med undervisningsmuligheder og købe lækker forplejning mv.?

Da Helle har en fortid som udviklingskonsulent i Danmarks Idræts Forbund, hvor hun flere gange har afholdt kurser og seminarer, samt deltaget på en lang række kurser og seminarer, har tanken om stedet hele tiden kredset om at skabe et lille solidt hyggeligt sted for mindre bestyrelser, virksomheder, familier mv. som har behov for et sted at være med fri luft til hjernen og udviklingen af nye tiltag og ideer.

Kontakt os og hør nærmere om hvilke muligheder og faciliteter, der er til rådighed. Teambuilding, netværk, fællesskab, mindfullness og meget mere kan skabes her på Angeltoft. Send en mail på konsulent@angeltoft.dk eller ring på 30459829, så finder vi sammen den rigtig løsning for dig og dit ophold.