Bed & Kichtcen – overnatning

Bed & Kitchen - overnatning

2 skønne værelser er tilgængelige på Angeltoft. Begge værelser med mulighed for ekstra opredning fra enkelt til dobbelt til familieværelse. Værelserne ligger begge på 1 sal og har adgang til fælles bad og toilet, opholdsstue, spise og pejsestue, "spillehjørne" med mini poolbord, bordfodbold og airhockey samt køkken-alrum i stueetagen. For booking/bestilling af overnatning sendes mail til bedandbreakfast@angeltoft.dk eller brug formularen længere nede på denne side, hvorefter bekræftelse fremsendes hurtigst muligt. Betaling foregår via mobile pay eller bankoverførsel. Hvis der ønskes at betale med betalingskort, laves der separat aftale vedr. dette. I alle tilfælde fremsendes en regning og efterfølgende faktura.

        

Fælles opholdsfaciliteter samt bad og toilet

         

         

Udsigtsværelse

Udsigtsværelset har plads til i alt 5 personer, op til 4 voksne og en babyseng. Værelset har som navnet antyder en dejlig udsigt over åbne marker og god plads til alle.

Overnatning udsigtsværelse

enkelt
450 kr.
pr. overnatning
dobbelt
750 kr.
pr. overnatning
familie max. 4 personer + baby/barneseng i alt 5 personer
1000 kr.
pr. overnatning

Skagensværelse

Skagensværelset har plads til i alt 5 personer, op til 4 voksne og en babyseng. Værelset har fået navnet, da der hænger to skønne billeder af Skagens malerier. Ekstra opredninger er i et mindre værelse i direkte kontakt med selve Skagensværelset.

Overnatning skagensværelse

enkelt
350
overnatning
dobbelt
600
overnatning
familie max. 4 personer + baby/barneseng i alt 5 personer
900
overnatning

Booking kalender